Synology

Synology je tajvanska firma koja proizvodi NAS (Network Attached Storage) uređaje za SOHO i SMB/SME. Synology pruža inovativan način razmjene i pohrane digitalnih sadržaja. Synology također prodire i u serversko tržište, no uređaji su dizajnirani tako da budu jednostavni za upotrebu i početnicima, dok profesionalcima omogućuju vrlo napredna rješenja.

DELL

Dell je firma koja proizvodi visoko kvalitetne proizvode. S obzirom na jaku konkurenciju s drugim velikim firmama, Dell nastoji tu cijenu približiti krajnjem klijentu, bio on fizička ili pravna osoba.

NOVOSTI

Najnovije vijesti iz IT svijeta

Novi Synology video

Pogledajte novi Synology video! u samo 2:25 ćete shvatiti zašto ne možete živjeti bez Synologija, te vam neće biti jasno kako ste izdržali do sada :-))

Dell najbolji u recikliranju

Dell je dobio najvišu ocjenu među konkurencijom za svoj program recikliranja u 2010. godini. U konkurenciji su bile firme iz grana industrije vezanih uz računala, TV, printere i igrače konzole. Posebno je zanimljivo vidjeti kako se Dell nosi s...

Dell

Dell je firma koja proizvodi visoko kvalitetne proizvode. S obzirom na jaku konkurenciju s drugim velikim firmama, Dell nastoji tu cijenu približiti krajnjem klijentu, bio on fizička ili pravna osoba. Firma TecomTrade je Dell partner i ovlašteni servis za...