Enterprise Demo Center je uspješan projekt nastao temeljem iskustava u radu s najvećim hrvatskim firmama. TecomTrade je firma koja se među rijetkima može pohvaliti s prostorijom potpuno opremljenom za simulaciju raznih poslovnih procesa/sustava za firme u rasponu od najmanjih do najvećih. U tu svrhu imamo servere koji podržavaju najnovije tehnologije, Synology iSCSI storage i najbolji storage sustav na svijetu – Dell EqualLogic.

U našem Enterprise Demo Centru možete vidjeti i isprobati cloud tehnologije, SAN rješenja (Dell EqualLogic i Synology), Microsoft Hyper-V cloud, Citrix Xen Server, Citrix VDI rješenja, CentOS (Red Hat klon). Saznajte sve o storageu, pohrani podataka, disaster planning & recovery. Naučite o raznim backup tehnologijama, uvjetima za HA (high availability), crash resistant i application resistant snapshotovima, enkripciji, deduplikaciji… Također možete poslušati i predavanja o Dell Compellentu. Saznajte sve iz prve ruke – a ne od prodavača koji samo čita reklamne materijale. Sve navedeno možete doći isprobati i pomoći ćemo vam da istražite kako vam možemo olakšati, modernizirati i unaprijediti sustav (osim za Dell Compellent za koji iako imamo edukaciju – nismo trenutno u mogućnosti omogućiti live demo, no po posebnom dogovoru moguće je napraviti remote session).

Ovaj projekt je već do sada dobio snažnu podršku od Della, Microsofta, Intela i Synologyja. Također, povremeno imamo gostujuće predavače, domjenke i sl. Otvoreni smo i za suradnju s pružateljima usluga, proizvoda i rješenja – kontaktirajte nas i dobiti ćete više informacija.

Iako TecomTrade nije najveći, ovakvo rješenje ne postoji u blizini – što nas čini gotovo jedinstvenima u radijusu od 1000km!