Zatvori
Sign in

Zatvori
Vaša košarica je prazna

O nama

Tecomtrade je započeo svoje putovanje početkom 1990. godine s jasnom vizijom i predanošću prema tehnološkim inovacijama. U tim počecima, naša glavna djelatnost bila je usmjerena na prodaju Unisysovih Unix mašina, PC računala od dobavljača Unisys i kompanije iz Klagenfurta, grafičkih radnih stanica tvrtke Apollo te rezervnih dijelova, uglavnom za Unisys računala, zajedno s raznovrsnim softverom.

Proteklih godina, razvijali smo se i prilagođavali dinamičnom tehnološkom pejzažu. U 1995. godini, naša primarna djelatnost preusmjerila se na prodaju Tally printera (Mannesmann Tally), što je označilo važnu etapu u našem razvoju.

Nastavljajući širiti našu ponudu i pružati vrhunske proizvode, 1998. postajemo ponosni distributer Dell proizvoda. Tada smo prepoznali važnost prilagodbe potrebama tržišta i korisnika.

Svoj kontinuirani angažman u pružanju vrhunskih tehnoloških rješenja i inovacija potvrdili smo 2008. godine kada smo uveli Synology na hrvatsko tržište, postajući distributer ove vrhunske platforme.

Naša predanost kvaliteti, tehnološkom napretku i prilagodljivosti omogućila nam je da izgradimo temelje dugoročnih partnerskih odnosa s našim klijentima. U Tecomtradeu težimo kontinuiranom napretku, nudeći širok spektar proizvoda i rješenja kako bismo podržali poslovne ciljeve i potrebe naših kupaca.