DELL

Dell je firma koja proizvodi visoko kvalitetne proizvode. S obzirom na jaku konkurenciju s drugim velikim firmama, Dell nastoji tu cijenu približiti krajnjem klijentu, bio on fizička ili pravna osoba. Firma TecomTrade je Dell partner i ovlašteni servis za Dell proizvode. Naše iskustvo u prodaji i servisu je veliko, te smo čak i ovlašteni servis za neke druge firme koje distribuiraju Dell. Iskustvo s Dell proizvodima, certifikacija po Dell standardima i bogato opremljen servis, jamstvo su zadovoljstva naših kupaca.

Osim računala, Dell ima široku liniju kvalitetnih servera neskromnih performansi već i kod najjeftinijih servera. Dell serveri su poznati po odličnom omjeru uloženog/dobivenog te dodatnom opremom, a njihova široka paleta jamči bolju usklađenost s vašim potrebama.

Odabirom Dell servera, svaka firma dobiva pouzdano mjesto za pohranu i distribuciju podataka, unapređenje poslovnih procesa i učinkovitosti općenito. TecomTrade ima veliko iskustvo u radu sa serverima, certificirane stručnjake za servis i pojedine operativne sustave te je u mogućnosti svakoj firmi ponuditi optimalno rješenje koje ima krajnji cilj povećanje učinkovitosti – a ne samo dodatni trošak. Kontaktirajte nas i saznajte kako vam možemo pomoći da unaprijedite svoje poslovanje, bilo s postojećom ili novom infrastrukturom.

Dell laptopi i potrošačka elektronika

Popis svih Dell proizvoda je prevelik da bi komentirali svaki pojedinačno. Na našoj web stranici možete naći velik izbor proizvoda koje naši klijenti traže najviše, a u mogućnosti smo vam nabaviti bilo što iz Dell ponude, te osigurati brzu i kvalitetnu podršku, te servis.

Dell laptopi plijene pažnju svakog prolaznika. Osim vrhunskih tehničkih karakteristika i povoljnih cijena, čak i najjeftiniji laptopi izgledaju atraktivno, bilo da ih nosite u školu, na fakultet ili sastanak upravnog odbora – na njemu se neće vidjeti cjenovna klasa. Profesionalna linija, osim nevjerojatnih karakteristika posebno plijeni sve poglede te može biti idealan izbor onima koji trebaju iznimne karakteristike i/ili vrhunski profesonalni dojam. Samo otvorite svoj Dell i potražite poglede koje plijenite!

Osim laptopa i tableta, Dell također proizvodi i mobitele bazirane na Android platformi, te cijeli niz proizvoda poput monitora, printera, projektora i sl.