SYNOLOGY

Firma Synology

Firma Synology Inc osnovana je u travnju 2000. Synology je tajvanska firma koja proizvodi NAS (Network Attached Storage) uređaje za SOHO i SMB/SME. Synology pruža inovativan način razmjene i pohrane digitalnih sadržaja. Synology također prodire i u serversko tržište, no uređaji su dizajnirani tako da budu jednostavni za upotrebu i početnicima, dok profesionalcima omogućuju vrlo napredna rješenja.

Synology ima ciljne kupce u skupini naprednih korisnika, te male urede i poslovne subjekte, dok je ipak dovoljno jednostavan za korištenje prosječnom korisniku.

Investicija kupca je dodatno zaštićena s besplatnim nadogradnjama koje često uvode nove funkcije, uz online podršku osoblja i vrlo aktivnu online zajednicu kroz forume, gdje Synology i napredni Synology korisnici pružaju međusobnu potporu vezano uz korištenje i ideje koje se odnose na Synology proizvode.

Synology proizvodi se prodaju diljem svijeta, posebno u europskim, azijskim i japanskim tržištima. Za Sjevernu Ameriku, uređaji se mogu naći na online dućanima, kao što Newegg i Tiger Direct.

Synology u kući i na poslu – od najjednostavnijih do vrlo zahtjevnih korisnika

Synology uređaji imaju puno zajedničkih karakteristika, no ovisno o pojedinom modelu mogu varirati neke naprednije funkcije. Osim same NAS funkcionalnosti, Synology se može upotrijebiti i kao cetralno mjesto za pohranu podataka s video nadzora. Svaki uređaj posjeduje bar jednu licencu za nadzor, a povoljno se mogu dokupiti i dodatne. Video nadzor je moguće podesiti prema vrlo naprednim postavkama. Kućni korisnici će vjerojatno profitirati od BitTorrent downloadera koji prema postavkama može učitavati sadržaje s Interneta u određena vremena, na taj način ne smetajući ostale korisnike (npr. noću). Niska potrošnja struje ga čini vrlo prihvatljivim, jer troši i do 15 x manje struje od računala koje bi ste inače ostavili upaljeno.

Synology rješenja također prodiru u područje serverskih tehnologija, osim samog file sharinga/storagea. FTP, web server, iSCSI target (posebno interesantno za cloud rješenja za pohranu podataka), RAID 0, 1, 5…

TecomTrade i Synology

TecomTrade je uvoznik Synologyja za Hrvatsku i ovlašteni servis – idealno mjesto za kupnju Synology rješenja bilo da tražite uređaj za sebe ili za daljnju prodaju. Naši iskusni stručnjaci će vam moći pomoći s vašim potrebama, bilo da je za vas / vašu firmu ili za daljnju prodaju.